PREŞEDINTELE RADU MOLDOVAN s-a întâlnit astăzi cu Ambasadorul României în Republica Federală Germania, Excelența Sa Emil Hurezeanu.

PREŞEDINTELE RADU MOLDOVAN s-a întâlnit astăzi cu Ambasadorul României în Republica Federală Germania, Excelența Sa Emil Hurezeanu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, alături de primarul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan, şi primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan,  au fost primiţi de Ambasadorul României în Republica Federală Germania, Excelența Sa Emil Hurezeanu. Întâlnirea de lucru vine în contextul participării unei delegaţii bistriţene la ITB Berlin, unul dintre cele mai mari evenimente mondiale din domeniul turismului.

RADU MOLDOVAN: Alături de colegii mei, Nicolae Moldovan, Primarul Orașului Beclean și Doru Crișan, Primarul Comunei Prundu Bârgăului, am avut o întâlnire de lucru cu Ambasadorul României în RF Germania, Excelența Sa, Domnul Emil Hurezeanu.

Am rămas plăcut impresionat atât de faptul că Domnul Ambasador cunoaște multe lucruri despre județul nostru, cât mai ales de deschiderea Excelenței Sale în promovarea lor la cel mai înalt nivel în Germania.

Am stabilit împreună cu Domnia Sa organizarea în parteneriat cu Ambasada României în RF Germania a unei Misiuni Economice și de Promovare a județului Bistrița-Năsăud și a altor județe din regiunea de Nord-Vest a țării.

Alături de nota de promovare turistică ne propunem și o importantă componentă economică prin întâlniri de lucru între mediul de afaceri local și oficiali de rang înalt și reprezentanți ai mediului de afaceri german.

Istoria județului Bistrița-Năsăud este legată de cea a poporului german de multe secole, având beneficii de ambele părți. Îmi doresc ca această colaborare să se dezvolte și îi mulțumesc Excelenței Sale, Domnului Ambasador Hurezeanu, pentru faptul că este un partener în promovarea Județului Bistrița-Năsăud.

Categoria: Administratie