PREŞEDINTELE RADU MOLDOVAN, ÎN CAMPANIE ELECTORALĂ ÎN BUDACUL DE JOS

PREŞEDINTELE RADU MOLDOVAN, ÎN CAMPANIE ELECTORALĂ ÎN BUDACUL DE JOS

RADU MOLDOVAN, preşedintele CJ BN, candidattul PSD la un nou mandat de preşedinte a fost astăzi în capanie în comuna Budacul de Jos, administrată de primarul Florin Sandu Simionca.

Radu Moldovan: ” Astăzi am fost în campanie în comuna Budacu de Jos. În cei 4 ani de mandat, am reușit împreună cu primarul comunei Budacu de Jos, Florin Simionca, să atragem investiții de aproximativ 8.7 milioane de euro.

S-au făcut investiții în alimentarea cu apă a localităților, Simionești, Monariu, Budacu de Jos, Buduș și rețea de canalizare în localitatea Jelna. Cu ajutorul Guvernului României și a Consiliului Județean s-a construit o sală de sport modernă în localitatea Budacu de Jos, am reușit să modernizăm peste 9 km de străzi și drumuri comunale, alimentarea cu energie electrică a localității Jelna și construcția de locuințe sociale pentru comunitățile de rromi din localitatea Budacu de Jos și Jelna.

Împreună am atras și implementat proiecte din fonduri europene, investiții care au dus la realizări concrete: modernizarea a peste 10 km de drumuri agricole, amenajarea cursurilor de apă necadastrate, înființarea unui parc în localitatea Jelna, crearea unui centru de informare turistică și dotarea căminului cultural și înființarea ansamblului ,,Valea Budacului.

Felicitări Sandu Simionca! Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și al oamenilor vom continua proiectele județului și ale comunei Budacu de Jos!

Categoria: Politica Locala