Preşedintele Radu Moldovan cere ajutor poliţiştilor pentru protecţia drumurilor judeţene

Preşedintele Radu Moldovan cere ajutor poliţiştilor pentru protecţia drumurilor judeţene

Prezent la bilanţul de activitate pe 2018 al IPJ, preşedintele CJ BN, Radu Moldovan le-a vorbit poliţiştilor de faptul că „ în ultimii 20-25 de ani, autoritatea statului român a scăzut foarte mult şi cred că fiecare dintre noi avem obligaţia acolo unde ne desfăşurăm activitatea să-i facem pe fiecare dintre concetăţenii noştri să înţeleagă că nimeni nu este mai presus de lege, că legile trebuie respectate de fiecare dintre noi, indiferent de poziţia pe care o avem în societate. Există provocări majore, societatea în care trăim se schimbă în fiecare secundă şi fiecare dintre noi trebuie să facem faţă provocărilor”.

 

Cu toate acestea, Radu Moldovan a făcut un apel către toţi poliţiştii din Bistriţa-Năsăud să ajute administraţia în vederea protejării drumurilor judeţene reabilitate cu mari eforturi şi cu foarte mulţi bani: „ Am făcut eforturi majore împreună cu primarii, administraţia judeţeană pentru a moderniza sutele de kilometri de drumuri judeţene, doar că regulile de a circulaţie pe aceste drumuri nu sunt respectate”. Practic, spune Moldovan, pe aceste drumuri, pentru a evita drumurile naţionale, circulă maşini de mate tonaj încărcate cu tone de lemne, transporturi care distrug noua infrastructură.

 

„ O să vă adresez o rugăminte directă: Nu e foarte greu de constatat, chiar şi fără cântar, ce înseamnă depăşirea a 8 tone. Nu trebuie să fii mare specialist pentru a putea vedea acest lucru, să cântăreşti ochi maşina care are un transport de 40 sau 60 de tone. Vă rog să ne ajutaţi”, a spus Radu Moldovan.

 

 

 

 

 

Categoria: Administratie