PREFECTUL OVIDIU FRENŢ: Ar trebui să înceapă şi execuţia marcajelor rutiere

PREFECTUL OVIDIU FRENŢ: Ar trebui să înceapă şi execuţia marcajelor rutiere

Prefectul Ovidiu Frenţ a solicitat Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere informaţii cu privire la lucrările de semnalizare rutieră pe drumurile naţionale care tranzitează judeţul Bistriţa-Năsăud.
„Am primit nu un răspuns, ci două răspunsuri, unul de la Direcţia Regională Drumuri şi Poduri Cluj şi unul de la Direcţia Naţională Exploatare, prin care sunt anunţat că s-au finalizat contractările pentru aceste lucrări de marcaje şi că urmează, în cel mai scurt timp lucrările, din păcate nu mi s-a dat un termen. Au folosit sintagma „lucrările de marcaj se vor face în cel mai scurt timp posibil, în funcţie de lucrările de întreţinere periodică şi de condiţiile meteo”. Probabil că pe suprafeţele unde se toarnă acel şlam pentru uzură, marcajul se va face ulterior, iar când plouă nu se poate marca”, a declarat prefectul judeţului.
Ovidiu Frenţ a menţionat că va solicita, în mod imperativ, un termen de la CNAIR pentru debutul lucrărilor, în timp ce îi va ruga pe colegii de la Consiliul Judeţean „să înceapă, totuşi, marcajele, pentru că suntem deja în plin sezon estival şi circulaţia este tot mai intensă”.
Tema a fost lansată în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în urma unor întrebări formulate de jurnalişti.

GABRIELA CIORNEI

Categoria: Administratie