Povestea stadionului ”Jean Pădureanu” a ajuns la DNA! Crețu interceptat și monitorizat

Povestea stadionului ”Jean Pădureanu” a ajuns la DNA! Crețu interceptat și monitorizat

Informația a fost confirmată chiar de primarul Bistriței, Ovidiu Teodor Crețu în cadrul ședinței ordinare de consiliu local din această după-amiază. Crețu a vorbit despre acest lucru după o interpelare a liberalului Sorin Hangan pe tema stadionului ”Jean Pădureanu” .

El a precizat că e foarte greu și de vorbit de cumpărarea  stadionului, mai ales după ce a fost informat de cei de la DNA că a fost interceptat pe tema stadionului ”Jean Pădureanu”, dar că a primit odonanță de casare.

Se pare că interceptarea primarului Crețu a avut loc atât în interiorul primăriei, cu mandat pe telefon dar și pe sistem ambiental.

” Este foarte clar pentru toată lumea că nu mai am nicio tragere de inimă să mai achiziționăm acest stadion. Vom mai vedea, dar asta cu DNA-ul m-a dat peste cap”, a explicat primarul Crețu.

Ce s-a întâmplat până acum? Reamintim că: 

În luna septembrie a anului 2016, o comisie tehnică formată din consilieri municipali şi angajaţi ai Primăriei Bistriţa a început evaluarea bunurilor fostei echipe Gloria Bistriţa, care a intrat în faliment în 2012, stadionul, tribunele şi terenurile de antrenament fiind scoase la vânzare de un lichidator.

Complexul a fost evaluat la 39 milioane de lei. Atunci,  primăria Bistriţa a anunțat că ar vrea  să cumpere stadionul municipal “Jean Pădureanu” şi bunurile din incinta bazei sportive a oraşului, situat în parcul central, consilierii municipali şi personalul tehnic al primăriei municipiului Bistriţa începând de luni să evalueze bunurile scoase la vânzare de lichidator.

 

 

Categoria: EVENIMENT