Poveste despre calcule, taxe şi impozite locale

Poveste despre calcule, taxe şi impozite locale

Jurnalista Julia Nagy Popa îi cere primarului Ovidiu Teodor Creţu să demareze un control amplu la Direcţia de taxe şi impozite locale din cadrul primăriei Bistriţa. Ea a povestit faptul că angajaţii de la respective direcţie calculează total aiurea impozitul bistriţenilor
“Domnule primar Ovidiu Cretu dumneavoastra stiti ce greseli grave fac inspectorii de la Directia taxe si impozite Bistrita? Aflati ca ei calculeaza impozitul la cetateni dupa bunul lor plac!!! Cerand o explicatie de ce trebuie platit impozit pentru 3 ari de teren 227 lei ? Raspuns halucinant : bine de fapt platiti doar 100 . Pai ce facem acum negociem ? Inspectorii Primariei daca nu sunt capabili sa calculeze corect sa stea acasa si sa lase oamenii competenti sa munceasca la caldura! Nu ar strica trimestrial domnule primar sa mai da-ti angajatilor cate un extemporal, daca stiu raman, daca nu, sunt multi tineri dornici sa munceasca!”, a scris Julia Nagy Popa.
Jurnalista, aflată acum în concediu de maternitate a mai precizat că era să facă stop cardiac: “ Era sa fac astazi stop cardiac cand am aflat ca a crescut impozitul pt 3 ari de teren de la 3 lei la 200 de lei. Hallooo consiliu local ati depasit limita bunului simt!!!! Asa ceva…Pentru un apartament, o masina si 3 ari de teren impozitul ajunge la 540 de lei (daca se plateste pana in 31 martie, altfel 608 lei) adica pensia pe o luna! Mai fa agricultura daca poti. Rusine maxima pentru consilierii locali din Bistrita !!!!!

Categoria: Administratie