Politică şi politicieni: Ce ar fi zis Dobra despre Varujan Vosganian?

Politică şi politicieni: Ce ar fi zis Dobra despre Varujan Vosganian?

Dispariţia lui Varujan Vosganian din PNL spre ALDE-ul lui Călin Popescu Tăriceanu a trecut, uşor, neobservată, de unii, în timp ce alţii au şoptit ici şi acolo, fără a se auzi vreun sunet.
L-am sunat pe senatorul Dorin Dobra să îmi spună câte ceva despre plecarea lui Vosganian din PNL, pentru că Vosganian este politicianul care l-a făcut om pe Dorin Dobra. Nu mi-a mai zis nimic, cumva, tăcerea lui trebuind eu să o înţeleg.
Îl cunosc destul de bine pe Vosganian dar şi pe Dobra, şi pot să spun că în ciuda relaţiei bune dintre cei doi, acum, mecanismul de conservare al politicianului a funcţionat – Dobra a tăcut mâlc, preferând să se facă că nu aude şi nici nu vede, teama de o reacţie virulentă a pediştilor din PNL, închizându-i gura.
De aia nu a mai răspuns la telefon.
Sunt convins că pe foarte puţină lume, interesează cu adevărat ce ar fi zis Dobra despre Varujan Vosganian, că, până la urmă e vorba doar de o relaţie între doi oameni, cu plus pe plus pentru actualul senator PNL, dar cum e vorba de propolitica.ro eu cred că e interesant să ştim ce ar spune un tânăr politician, ajuns foarte repede senator despre cel care l-a ajutat atât de mult…
„ A fost decizia domniei sale. Ce ar fi de spus? Nimic”
Your own personal Jesus
Someone to hear your prayers
Someone who cares
Your own personal Jesus
Someone to hear your prayers
Someone who’s there

CE A ZIS VOSGANIAN?

Gestul meu trebuie încadrat exact în argumentele pe care le-am adus. Nu agreez ideea potrivit căreia noi, cei aparţinând dreptei liberale (a propos, doctrinar vorbind, Uniunea Forţelor de Dreapta, pe care am înfiinţat-o şi condus-o, era o formaţiune conservatoare) trebuie să optăm fatalmente între PSD şi PDL. Iar în ce priveşte împărţirea acestor două partide în categorii valorice, cred că uităm prea repede ce s-a întâmplat în anii ce au precedat înfiinţarea USL.

Categoria: Politica