POLITICA A REÎMPĂRŢIT ROMÂNIA. Ce crede Bogdan Ivan, liderul tinerilor social-democraţi bistriţeni?

POLITICA A REÎMPĂRŢIT ROMÂNIA. Ce crede Bogdan Ivan, liderul tinerilor social-democraţi bistriţeni?

Politic vorbind, România este reîmpărţită între manifestanţii care cer demisii şi blocarea OUG-urilor care privesc aministia şi cealaltă Românie, una mai altfel şi deloc pe placul tinerilor frumoşi şi furioşi. Că preşedintele Klaus Iohannis a mers în mijlocul manifestaţiei de la Bucureşti, personal îl consider un gest politic, unul menit să îl mai scoată la rampă, nimic altceva, problema acum este cea a comunicării. Ar fi de preferat, şi în continuare, ca fiecare dintre părţi să poată comunica, să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă opinia nu convine celeilalte părţi.

Opinia scrisă a liderului TSD BN, Bogdan Ivan trebuie luată ca atare, o opinie asumată a unui tânăr înregimentat politic, nimic special, nimic rău în a spune ce gândeşti.

Propolitica.ro crede că important este să putem păstra echilibrul valorilor şi al opinilor şi să înţelegem că dreptatea nu este apanajul unei singure părţi. (Alin Cordoş)

BOGDAN IVAN : ” Ma uit la proteste și ma întreb de ce acei oameni nu au fost la vot? Protestele sunt un element al democrației, dar cel mai concret mod de manifestare al democrației este votul. Odată ce majoritatea decide, oferă majoritatii politice mandat pentru a decide in numele lor.

Dacă lui Iohannis nu îi convine cum au votat oamenii, hopa în stradă să plângă statul de drept!

Brusc nu mai contează salariile oamenilor, bursele studenților, relaxarea fiscală sau pensiile ci aceeași lozincă, același stil propagandistic și parcă un repeat al prezidențialelor din 2014 și a Colectivului din 2015.

Iohanis & PNL & USR se țin cu dinții de puterea din România! Nu pentru bunăstarea romanilor, nu pentru creșterea salariilor, nu pentru ca tinerii din România sa aibă un viitor aici ci fix pentru a avea in continuare puterea! Ei, doar ei!

Nu contează ce voteaza romanii, nu contează ca nu au plan de Guvernare, ca habar nu au sa conducă țara și singurul lor scop e: „moarte PSD-ului”! Ei bine, chiar dacă în 2015 le-a ieșit, de data asta nu o sa le mai iasă!

Categoria: Politica