PNL și-a înverzit mesajul. Diana Morar : Domnule Cristi Niculae, sunteți de acord sau nu cu tăierea copacilor din municipiului Bistrița, sau preferați să rămâneți alături de drujbiști?

PNL și-a înverzit mesajul. Diana Morar : Domnule Cristi Niculae, sunteți de acord sau nu cu tăierea copacilor din municipiului Bistrița, sau preferați să rămâneți alături de drujbiști?

Liderii liberali bistrițeni au susținut astăzi o conferință de presă alături de vârfurile Partidului Verde, adică Cristian Țetcu și Marius Bălan. Cert, mesajul principal al liberalilor reprezentați de Ioan Turc, Diana Morar și Vasile Silași a fost unul de unitate a forțelor dreptei în jurul unor idei care ar putea salva Bistrița din zona de confort a PSD. De altfel, potrivit celor spuse de Turc, liberalii vor mai face invitații de acest fel și altor lideri politici dar și unor reprezentanți ai societății civile.

În ceea ce privește scandalul izbucnit în jurul proiectului prin care edilul șef al Bistriței își propune să modernizeze piața din jurul Bisericii Evanghelice, avocatul Diana Morar a cerut public o poziție clară, obiectivă a șefului pe linie de partid a primarului Ovidiu Crețu, șeful PSD Bistrița, Cristian Niculae: ” Simt nevoie să aflu de la marele președinte al PSD Bistrița, șeful domnului primar Crețu pe linie de partid, mult autoproclamatul candidat al social-democraților la fotoliul de primar al Bistriței, Cristian Niculae, care, din fotoliul de viceprimar plătit regește, care este poziția sa față de acest subiect. Pentru că, altfel, același Crisitian Niculae, ne încântă zilnic cu tot felul de spovedanii pe rețelele de socializare cu câte face și drege din funcția pe care o deține, adică nimic, nimic, decât atribuțiile de serviciu”, a punctat Morar.

Ea susține faptul că viceprimarul Cristian Niculae ar trebui să vorbească în privința acestui subiect, dat fiind faptul că este un bun cunoscător al legislației de mediu, ceea ce îi permite faptul să emită cea mai pertinentă opinie față de acest proiect dorit de primarul Ovidiu Crețu.

De altfel, concluzia a fost una singură: Domnule Cristi Niculae, sunteți de acord cu tăierea copacilor a municipiului Bistrița, sau preferați să rămâneți alături de drujbiști?”, a conchis retoric Diana Morar.

Categoria: Politica