PNL îi cheamă pe bistrițeni în stradă pentru a susține moțiunea de cenzură

PNL îi cheamă pe bistrițeni în stradă pentru a susține moțiunea de cenzură

Sute de bistriţeni, membri şi simpatizanţi liberali, sunt aşteptaţi astăzi, la ora 16.30, în faţa sediului PNL Bistriţa-Năsăud de pe Pietonalul „Liviu Rebreanu”, la un miting de susţinere a moţiunii de cenzură împotriva Guvernului PSD. De la ora 17.00, manifestanţii se vor îndrepta spre piaţeta din faţa Palatului Administrativ, unde va fi citit textul moţiunii de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

GABRIELA CIORNEI 

„Astăzi, se va citi în Parlament moţiunea de cenzură depusă de Partidul Naţional Liberal, acest lucru se va întâmpla în jurul orei 18.00, şi de aceea în toate municipiile reşedinţă de judeţ din ţară vor avea loc acţiuni de susţinere a moţiunii de cenzură. Vom organiza o manifestare de stradă, nu discutăm despre o manifestare revoluţionară, prin care să punctăm citirea moţiunii de cenzură, să conştientizăm pe concitadinii noştri, pe conjudeţenii noştri cu privire la aberaţiile pe care guvernarea Dragnea, sub diferitele ei forme, prin diferiţii ei intermediari, le scoate pe bandă rulantă. Atributele acestei guvernări sunt impostura, minciuna şi slugărnicia faţă de un grup infracţional organizat, condus de către capo Dragnea Liviu”, a declarat liderul PNL B-N, Ioan Turc.

Consilierul local Diana Morar, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Liberale, a transmis reprezentanţilor societăţii civile, sindicatelor, patronatelor să se alăturle demersului PNL, cu toţii fiind afectaţi de măsurile legislative adoptate de Guvernul actual. „La acţiune sunt invitaţi să participe toţi cetăţenii care nu sunt mulţumiţi de actuala guvernare, de modul dezastruos în care Guvernul conduce România şi de impactul socio-economic al măsurilor adoptate pe bandă rulantă de Cabinetul Tudose. Prin această moţiune, PNL luptă cu armele puse la dispoziţie de Constituţie, însă pentru ca aceasta să constituie o reuşită, este nevoie ca fiecare cetăţean nemulţumit să se alăture şi să-şi manifeste în acest cadru nemulţumirea, prin susţinerea moţiunii de cenzură”, a declarat Diana Morar.

Categoria: Politica