PNL BN- Tabere şi susţinători: Stelian Dolha, alături de Ludovic Orban

PNL BN- Tabere şi susţinători: Stelian Dolha, alături de Ludovic Orban

În PNL se conturează două tabere mari pentru Congresul extraordinar, iar bătălia va fi una extrem de dură. Prima tabără este cea a lui Ludovic Orban, iar cea de-a doua a lui Cristian Bușoi.Prim-vicepreşedintele PNL BN Stelian Dolha şi-a precizat astăzi opţiunea…

Ludovic Orban negociază cu Ilie Bolojan pentru a-i deveni prim-vicepreședinte în noua structură de conducere a PNL. Atragerea lui Ilie Bolojan este una crucială pentru Ludovic Orban pentru că acesta i-ar aduce voturile greilor din Transilvania. În spatele lui Bolojan s-ar încolona lideri precum Gheorghe Falcă, Mircea Hava, dar și alți grei din cele mai puternice organizații ale PNL.

Primul lider al PNL BN care îşi precizează susţinerea pentru unul din candidaţi este prim-vicepreşedintele Stelian Dolha:  Anunțul fostului meu președinte Crin Antonescu m-a surprins și m-a dezamăgit profund. Susținerea pentru Cristian Bușoi, un candidat despre care se știe că are în spate cooperativa, adică pe Atanasiu, Mișu Voicu și pe alții, exact aceeași care au complotat împotriva lui, iar în final au sfârșit prin a-l înlătura din fruntea PNL, este pentru mine o mare decepție.
Aveam cu totul alte așteptări de la președintele meu, nicidecum să-l vad reintrând în spațiul public, cu un asemenea anunț, ci asumându-și eventual el însuși o candidatură . De altfel, cu luni în urmă l-am invitat să o facă, l-am invitat să candideze la președinție și eu și alți colegi, dar după ce a refuzat, i-am respectat decizia de a nu se implica în viața PNL.Să vină acum cu un candidat manevrat de cooperativă mi se pare de neînțeles și de nedigerat.
Eu voi merge în aceste alegeri cu Ludovic Orban, pentru că din punctul meu de vedere doar el reprezintă acum- dintre cei care candidează- cu adevărat valorile liberale.

Categoria: Politica