PNL Bistriţa-Năsăud va intra într-un amplu proces de reorganizare

PNL Bistriţa-Năsăud va intra într-un amplu proces de reorganizare

PNL Bistriţa-Năsăud va intra într-un amplu proces de reorganizare care va culmina cu alegerea unui singur preşedinte. Declaraţia aparţine deputatului Stelian Dolha şi a fost făcută la finalul celor cinci ore de discuţii din cadrul primei şedinţe de Birou Politic Naţional al acestei formaţiuni politice.

Anunţată drept un fel de noapte a cuţitelor lungi în PNL, prima şedinţă a Biroului Politic Naţional, a luat la cunoştinţă de demisiile liderilor de la organizaţia Bucureşti în frunte cu Cătălin Predoiu, dar nu au existat alte demiteri. Potrivit co-preşedintelui PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, una din decizii vizează demararea unui amplu proces de reorganizare a filialei judeţene, unificarea totală şi alegerea unui singur preşedinte. Dolha s-a mai întrebat retoric dacă a fost susţinut în această campanie de întreg partidul, de toţi cei care ar fi trebuit să îi dea votul.

 

Tot odată, Dolha a confirmat faptul că vineri, începând cu ora 17.00, liberalii sunt convocaţi în două şedinţe consecutive de analiză a rezultatelor la alegerile locale, una de comitet executiv şi o alta de birou permanent judeţean. Reamintim faptul că Partidul Naţional Liberal a obţinut la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, ca vot politic, 27,17 procente, adică un număr de 15 primării şi doar 15 la sută din poziţiile de consilieri locali.

Categoria: Politica