PNL A FOST CONVOCAT ÎN CONSILIU NAȚIONAL

PNL A FOST CONVOCAT ÎN CONSILIU NAȚIONAL

Liberalii au convocat Consiliul Național, în care se vor reuni atât vechiul PNL, cât și vechiul PDL. Această ședință va avea pe ordinea de zi 2 subiecte extrem de important.

Un prim subiect va fi adoptarea modificărilor la Statut, prin care vor fi îngropați membri cu probleme penale din partid. De asemenea, se va decide data la care va fi depusă moțiunea de cenzură și subiectul pe care aceasta va fi depusă.

”O moţiune de cenzură are scopul constituţional de a răsturna Guvernul. Pe de altă parte, poate reprezenta şi o platformă pentru a afirma nişte lucruri. Acest act constituţional se face chiar şi în situaţia în care aritmetica parlamentară nu permite răsturnarea Guvernului. Considerăm că e momentul să depunem o astfel de moţiune. Despre data la care o vom depune şi despre temele abordate, toate acestea vor fi decise la Consiliul Naţional al partidului, care va avea loc pe 7, 8 sau 9 mai. Discutăm despre un orizont de timp care nu poate fi mai devreme de 15 mai”, a declarat Mihai Voicu, la Adevărul Live.

Categoria: Politica