PMP BN S-A AŞEZAT ŞI EL LA LINIA DE START A CAMPANIEI ELECTORALE

PMP BN S-A AŞEZAT ŞI EL LA LINIA DE START A CAMPANIEI ELECTORALE

Organizaţia Bistriţa-Năsăud a Partidului Mişcarea Populară este a treia formaţiune politică care şi-a depus astăzi oficial candidaturile  pentru alegerile parlamentare. La Camera Deputaţilor, lista este deschisă de președintele organizației județene PMP, Ionuț Simionca (32 de ani, de profesie inginer zootehnist), care în vară a candidat pentru funcția de primar al Bistriței.

IONUŢ SIMIONCA: „Este evident că actuala clasă politică trebuie schimbată. Tinerii spun asta, părinţii spun asta, bunicii spun asta, toată lumea spune asta. Majoritatea politicienilor sunt corupţi, neperformanţi, îşi urmăresc interesul propriu şi au uitat de interesul cetăţeanului. Partidele mari nu iau în considerare dorinţa de schimbare a cetăţenilor. PSD propune pentru Bistriţa-Năsăud aceiaşi oameni, fără performanţă politică, iar PNL susţine un prim ministru care nu este membru al partidului, recunoscând astfel incompetenţa propriilor membri. De aceea, PMP BN vine cu o echipă de oameni noi în politică şi performanţi în mediul privat. Iubesc Bistriţa-Năsăud, de aceea m-am întors acasă. Bistriţa pentru mine înseamnă familie, tradiţie, Bistriţa pentru mine înseamnă bunăstare. Mă implic în această cursă electorală pentru că îmi doresc să schimb actuala clasă politică”

Locul 2 este ocupat de Diana Orșan, vicepreședinte PMP Bistrița, medic de profesie, proaspăt licențiată, cel mai tânăr candidat (25 de ani). Pe 3 este Oana Andreea Săcălean, președintele organizației de femei PMP BN, de profesie inginer economist (35 de ani).

Pe pozițiile 4 și 5 se află Ioan Vasile Bindea, prim-vicepreședinte PMP BN ,de profesie politolog, în vârstă de 40 de ani și Adrian Mihai Bodiu, președintele organizației PMP Năsăud, inginer transporturi, 43 de ani. Primul loc pe lista pentru Senat îi aparține secretarului general al PMP BN,Ioan Caius Cârcu, de profesie jurist, în vârstă de 41 de ani. El este urmat de vicepreședintele PMP BN, Grigore Iuga (64 de ani, economist).

Potrivit celor spuse de Ionuţ Simionca, organizaţia judeţeană a Partidului Mişcarea Populară a trimis la Bucureşti peste 5 mii de semnături.