PLUS are de astăzi organizație în Bistrița-Năsăud. Președintele ales al PLUS BN este Lorant Sas. Alianța USR Plus și-a propus câștigarea alegerilor locale

PLUS are de astăzi organizație în Bistrița-Năsăud. Președintele ales al PLUS BN este Lorant Sas. Alianța USR Plus și-a propus câștigarea alegerilor locale


La Convenția  Județeană de alegeri care a avut loc duminică, postul de președinte a fost disputat de trei lideri și echipele lor, cel care a câștigat la capătul a două tururi de scrutin fiind Lorant Sas și echipa sa. La convenția județeană au fost prezenți europarlamentarul Dragoş Pâslaru,  Oana Bogdan – reprezentant al Biroului Național PLUS și Adela Lile  – coordonator regional PLUS, Regiunea Nord-Vest.

Potrivit celor spuse de Lorant Sas, Alianța USR Plus își dorește în 2020 câștigarea alegerilor locale: ” Ne aşteaptă doi ani grei, trei campanii electorale, vom susţine campania electortală pentru prezidenţiale, unde vom face o maximizare a rezultatelor din judeţ şi ne propunem un rezultat peste media pe ţară. La alegerile locale de anul viitor ne dorim o desemnare a candidaţilor pe criterii de competenţă şi meritocraţie şi câştigarea alegerilor pe municipiul Bistriţa, oraşelor din judeţ şi primele cinci comune din judeţ. La alegerile parlamentare de la sfârşitul anului viitor ne dorim o maximizare a rezultatului, peste media pe ţară şi peste rezultatele de la europarlamentare”

Așa cum era de așteptat, Alianța USR-Plus va propune candidați în toate cele 58 de comune, trei orașe și în municipiul Bistrița, aceștia urmând să fie desemnați și anunțați până la finele lunii octombrie. Întrebat dacă exclude alianțe la nivel local, Lorant Sas a precizat că nu poate exclude alianțe, dar trebuie să fie partide politice care împărtășesc aceleași valori doctrinare și de comportament politic.

 

 

 

Categoria: Politica