Piața Decebal intră în proces de modernizare. Contractul va fi semnat vineri, investiția ridicându-se la 500 de mii de lei

Piața Decebal  intră în proces de modernizare. Contractul va fi semnat vineri, investiția ridicându-se la 500 de mii de lei


 

 

Informația a fost confirmată de viceprimarul Bistriței, Gelu Muthi, care ne-a spus că, vineri, va fi semnat deja contractul. ” Dacă vremea ne va lăsa în pace, atunci lucrările de modernizare vor dura trei luni. Dacă vremea nu ne va lăsa în pace, atunci, sigur, modernizarea va dura mai mult, poate 4 luni”.

Potrivit lui Muthi, lucrările vizează amândouă piețele, atât cea pentru comercianți, cât mai ales cea pentru producători: ” Avem în vedere, în primul rând, o modernizare a șarpantei, pe urmă, o să lucrăm și la închiderile laterale, în timp ce lucrări de structură vom fi foarte puține. Ne gândim să reabilităm șarpanta, toate pluvialele. Când vorbesc de închideri, mă refer la cele dinspre stradă, acestea urmând să fie modificate, urmând să primească o formă corespunzătoare”, explică Muthi.

audio gelu muthi: gelu

El a precizat că nu vor fi făcute ”închideri pe toate părțile” deoarece, asta ar însemna să fie reconstruit totul, ceea ce, spune Muthi, nu face obiectul acestei investiții: ” Totodată, discutăm și despre piața producătorilor agricoli, care, sigur va intra și ea în reabilitare, mai puțin închiderile, aici perimetrul unde se vinde și se cumpără va rămâne, în continuare, liber”, a conchis Gelu Muthi.

 

 

Categoria: EVENIMENT