PETELEU, ATAC LA CREŢU: furt sau interese ascunse???

PETELEU, ATAC LA CREŢU: furt sau interese ascunse???

Lucrările de modernizare iniţiate de primăria Bistriţa îi irită pe liberali care critică dur derularea acestor proiecte, considerate preelectorale.

Supărat pe edilul Creţu este şi fostul viceprimar Ioan Peteleu. El a vorbit într-o conferinţă de presă de interesele ascunse din spatele modernizării trotuarelor.
Schimbul de replici dure dintre primarul Ovidiu Teodor Creţu şi liberalul Ioan Peteleu din timpul şedinţei de consiliu local de miercuri seara pe tema parcului industrial Bistriţa sud şi nu numai, a avut respondent astăzi la o întâlnire cu presa. Nemulţumit de felul cum se derulează lucrările de modernizarea a unor trotuare din Bistriţa, Peteleu acuză Executivul primăriei de interese ascunse în ceea ce priveşte derularea proiectului.
Nu este pentru prima dată când Ioan Peteleu aduce asemenea gen de acuzaţii la adresa lui Ovidiu Creţu. Astfel, în această vară, Peteleu a afirmat faptul că municipalitatea ar fi deturnat banii de la investiţii la amenajări şi reparaţii, fiind vorba de o sumă care trece peste 3 milioane de lei. În vară a fost vorba de faptul că pavarea trotuarelor se face fără nicio documentaţie tehnică şi fără certificate de urbanism. Nici Alin Seserman nu se lasă mai prejos şi spune că actualul edil al Bistriţei e preocupat mai mult de petreceri şi spectacole, decât de investiţii în lucruri serioase.
Acuzele grave la adresa primarului Ovidiu Teodor Creţi vin de la liberali şi sunt făcute pe fondul a mai multor lucrări de reparaţii pe care le suportă la această oră troturarele din municipiul Bistriţa. Potrivit celor spuse de fostul viceprimar Ioan Peteleu, toate aceste reparaţii se fac pe un fond de bani deturnaţi de la investiţii, ceea ce nu e neapărat şi legal. Este o adevărată mascaradă cu acest buget de investiţii, deturnat la reparaţii şi, care, sunt de fapt adevărate reabilitări, a explicat Peteleu.

Categoria: Politica Locala