Peste 900 de social-democraţi au petrecut la începutul lui 2019 la restaurantul „Giulia” II

Peste 900 de social-democraţi au petrecut la începutul lui 2019 la restaurantul „Giulia” II


Party-ul, unul devenit tradiţional a avut loc pe data de 4 ianuarie, la „Giulia” fiind invitaţi un număr de 900 de persoane, toate înscrise în PSD Bistriţa-Năsăud. Sufletul petrecerii din 2019 a fost deputatul Doina Pană, cea care a şi scris pe pagina sa de socializare despre acest eveniment: „ Munca de partid, la bine și la greu, te face să te simți ca si cum ai aparține încă unei familii, una uriașă. Este motivul pentru care, de mai bine de 15 ani, colegii din PSD BN sărbătorim Anul Nou de două ori: în 31 decembrie cu familia și/sau prietenii apropiati și în 4 ianuarie cu marea familie PSD- istă.  Moment de mare bucurie pentru toți! Și anul acesta am fost peste 900. Maxim cât a permis capacitatea sălii”.

Alături de Doina Pană, la petrecere a venit şi ministrul Ioan Deneş, viceprimarul Cristian Niculae, consilieri locali, judeţeni, primari, unii chiar de la PNL, aici fiind vorba de edilul din Coşbuc, Ioan Pavelea.

Au cântat şi petrecut alături de invitaţi,  Anuța Motofelea, Cristina Retegan și Mirela Petruș, fiind doar o parte „o parte” a ansamblului „Dor Românesc” prezent la evenimentul de la Restaurantul Giulia II.

Categoria: Politica