PESTE 30 DE MII DE OAMENI LA MITINGUL PNL DIN BUCUREȘTI

PESTE 30 DE MII DE OAMENI LA MITINGUL PNL DIN BUCUREȘTI

PNL are o lansare fastuoasă a candidaților la alegerile parlamentare din 11 decembrie, un eveniment la care participă peste 30.000 de oameni în Piața Revoluției, anunță organizatorii. Mai tărziu unul din organizatori, Gheorghe Falcă, a scăzut numărul participanților la doar 20.000, iar Jandarmeria avansează o cifra mult mia mică – în jur la 9000 de oameni. La eveniment este așteptat și premierul Dacian Cioloș, care va susține un discurs în fața activului de partid al PNL. PNL și-a anunțat sloganul de campanie ”România, înainte!”, scrie stiripesruse.ro

La București au plecat și mai multe duzini de membri ai PNL BN.

https://www.facebook.com/pnl.ro/videos/1247708561947845/

UPdate

Strategul de campanie al PNL, Gheorghe Falcă: Acum, în 2016, împreună cu premierul Cioloș mergem la schimbare pentru prosperitatea României. Noi ne-am născut într-o țară creștină, noi suntem oamenii care au învățat de mici rugăciunea Tatăl Nostru, iar reperele noastre sunt cetățenii, familia și patria. Trebuie să facem totul pentru ca cetățeanului să îi fie, plecând de jos, de acolo, de satul din Moldova, să facem să îi fie bine.

Falcă și-a susținut discursul cu melodia ”Dumnezeu e tăria mea”, pe fundal.

!!!! Deși s-au anunțat peste 30.000 de participanți, Gheorghe Falcă susține că sunt doar 20.000 de oameni la mitingul PNL.

Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan: Noi am curățat listele la parlamentare, avem oameni curați. PSD nu a făcut asta. Ei vă spun că vor mări salariile, vor anula taxele. Îmi aduc aminte de un slogan ”Stai liniștit, FNI veghează pentru tine!”. De asta îmi aduce aminte discursul celor de la PSD.

PNL va face în așa fel încât românul care vrea să lucreze să nu se mai împiedice de stat. Vrei să lucrezi 10 ore? Poți să lucrezi 10 ore în România, nu în străinătate. Foarte important: premierul nostru și umbra lor de premier! Asta ne vor aduce: Dragnea sau o sosie a lui Dragnea, că altceva nu poate fi. Dragnea este de 25 de ani pe scena politică și nu se vede nimic în spatele lui, nu a făcut nimic.

Va urma o campanie în urma căreia românii se vor pronunța în 11 decembrie vis-a-vis de cine va fi în serviciul acestei țări în anii următori. Cine va reprezenta România în 2019 la Consiliul European unde România va asigura conducerea Europei. Este o decizie importantă care se va lua și fiecare dintre noi cei de față și oamenii care ne văd trebuie să știe că trebuie să facă două lucruri importante.

Categoria: EVENIMENT