Peste 200 de copii din comuna Chiochiș au primit cadouri de la Moș Crăciun la Bozieș. La eveniment a fost prezent și prefectul Stelian Dolha

Peste 200 de copii din comuna Chiochiș au primit cadouri de la Moș Crăciun la Bozieș. La eveniment a fost prezent și prefectul Stelian Dolha


 

Sala de spectacole a căminului cultural din satul Bozieș, comuna Chiochis s-a dovedit a fi joi seara neîncăpătoare pentru cele 500 de persoane, din care foarte mulți părinți și copii, toți veniți să se întâlnească cu Moș  Crăciun.

Darnic, Moș Crăciun a adus peste 200 de cadouri. Potrivit primarului Vasile Silași oferirea de cadouri copiilor din comuna Chiochiș, dar și celor de la Preventoriul llișua, este deja o tradiție, un obicei la care ține foarte mult: ” Anul acesta, ca și în ultimii 16 ani, grija noastră principală au fost copiii și școlile, iar un mic cadou aduce mai mult decât un zâmbet. Mă bucur de fiecare dată când pot face asemenea acțiuni”, spune Silași.

De asemenea, tot joi seara, primăria și consiliul local Chiochiș a organizat un spectacol de muzică populară susținut de colindători de la Școala Gimnazială din Bozieș, Oana Matei și Emilian Coruți, Alexandru Pop, Dana Secheli, Iulia Mesaroş şi de elevii şcolii din Bozieş. Spectacolul a fost prezentat de Florin Cilica și Oana Matei.

La eveniment a luat parte și prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, cel care a avut numai cuvinte de laudă la adresa grupului de colindători ai Școlii Gimnaziale din Bozieș, sat aparținător comunei Chiochiș. El a apreciat, de asemenea, spectacolul organizat de primarul Vasile Silași și consiliul local, cât mai ales gestul de-a face daruri, fapt care se întâmplă de fiecare Crăciun în ultimii 16 ani. De altfel, primarul Vasile Silași a invitat în fața oamenilor pe toți membrii consiliului local vorbind despre ”ecumenism” politic în numele administrației și a rezolvării problemelor comunitățiilor locale: ” Sunt sigur ca la anul viitor ne vom vedea tot aici și în aceeași formulă”, a conchis Vasile Silași.

 

Categoria: EVENIMENT