PESTE 100 DE SALARIAŢI AI PRIMĂRIEI BISTRIŢA au dat în judecată instituţia la care lucrează. Floare Gaftone continuă războiul cu primarul CREŢU!!!

PESTE 100 DE SALARIAŢI AI PRIMĂRIEI BISTRIŢA au dat în judecată instituţia la care lucrează. Floare Gaftone continuă războiul cu primarul CREŢU!!!

Primarul municipiului Bistriţa, Primăria şi Consiliul Local au fost daţi în judecată de către secretarul Floare Gaftone, pentru anularea unui act administrativ. Dosarul a fost înregistrat în 24 martie la Secţia de Contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Bistriţa-Năsăud. Potrivit primarului Ovidiu Creţu, este vorba despre drepturi salariale, care au mai constituit obiectul unui dosar.
„Doamna secretar este angajata Primăriei, este nemulţumită de faptul că la o creştere care a fost acordată de 12% pentru funcţionarii din Primărie, ei i-am acordat doar 4% şi încearcă să recupereze diferenţa respectivă. Mă rog, e dreptul ei. (…) Încearcă pe altă cale”, a explicat primarul Bistriţei.
De altfel, secretarul Floare Gaftone a pierdut atât la Tribunalul Bistriţa-Năsăud, cât şi la Curtea de Apel Cluj un proces pe aceeaşi temă, însă, pe motivul tardivităţii introducerii acţiunii în contencios administrativ, cauza nefiind judecată pe fond.
***

Mai mult, peste 100 de salariaţi din Primăria Bistriţa, membri ai Sindicatului Liber al Salariaţilor din Primăria municipiului Bistriţa, au dat în judecată pe primarul municipiului Bistriţa, Consiliul Local şi Primăria Bistriţa, pentru drepturi băneşti, spor de dispozitiv şi spor de confidenţialitate, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Bistriţa-Năsăud în data de 23 martie 2017.

GABRIELA CIORNEI

Categoria: EVENIMENT