Peste 100 de copii din comuna Chiochiș au primit cadouri de la Moș Crăciun la Bozieș

Peste 100 de copii din comuna Chiochiș au primit cadouri de la  Moș Crăciun  la Bozieș


Sala de spectacole a căminului cultural din satul Bozieș, comuna Chiochis s-a dovedit a fi joi seara neîncăpătoare pentru cele 500 de persoane, din care foarte mulți părinți și copii, toți veniți să se întâlnească cu Moș  Crăciun.

Darnic, Moș Crăciun a adus peste 150 de cadouri, 50 dinbtre acestea fiind trimise copiilor de la Preventoriul Târlișua, comuna Uriu.

Potrivit primarului Vasile Silași oferirea de cadouri copiilor din comuna Chiochiș, dar și celor de la Preventoriul Târlișua, este deja o tradiție, un obicei la care ține foarte mult: ” Anul acesta, ca și în ultimii 15 ani, grija noastră principală au fost copiii și școlile, iar un mic cadou aduce mai mult decât un zâmbet. Mă bucur de fiecare dată când pot face asemenea acțiuni”, spune Silași.

De asemenea, tot joi seara, primăria și consiliul local Chiochiș a organizat un spectacol de muzică populară susținut de Georgiana Lobonţ, Florentina şi Petre Giurgi, Nicu Cioanca, Dana Secheli, Ionela Moruţan, Iulia Mesaroş şi de elevii şcolii din Bozieş.

Categoria: EVENIMENT