Performanţă de excepţie pentru pompierii voluntari de la S.P.S.U. „Silvania Internaţional” Lunca Ilvei.

Performanţă de excepţie pentru pompierii voluntari de la S.P.S.U. „Silvania Internaţional” Lunca Ilvei.

La etapa finală a Concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă, organizată în municipiul Brăila, lotul pompierilor voluntari din Lunca Ilvei a făcut o figură extrem de frumoasă.

În etapele premergătoare – judeţeană şi zonală – s-au clasat pe prima treaptă a podiumului, iar la concursul din Brăila, aceştia au terminat pe locul II, proba de „realizare a dispozitivului de intervenţie” şi s-au clasat pe locul IV, la general.

Un rezultat foarte bun, ţinând cont că este prima participare a pompierilor din Lunca Ilvei la etapa finală a concursurilor dedicate serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă. Au reprezentat cu cinste judeţul Bistriţa – Năsăud şi avem convingerea că ambiţia lor nu se va opri aici, în anii următori vor ţinti clasări mai bune.

Lotul S.P.S.U. Silvania Internaţional Lunca Ilvei a fost coordonat de col. Gheorghiţă Dan Gheorghe – adjunctul inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud.

 

Categoria: ISU