PERCHEZIŢII LA BISTRIŢA BÂRGĂULUI

PERCHEZIŢII LA BISTRIŢA BÂRGĂULUI

Blocul din comuna Bistriţa-Bârgăului în podul căruia au fost găsite cadavrele a trei bebeluşi a fost percheziţionat de poliţişti. De asemenea, anchetatorii au descins şi în locuinţa în care a locuit, înainte să plece din ţară, femeia suspectă în acest caz.

Poliţiştii bistriţeni, sub coordonarea procurorului criminalist, fac, miercuri seara, la Bistriţa Bârgăului, două percheziţii la domiciliile unor suspecţi în cazul celor trei bebeluşi găsiţi în podul unui bloc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mai mulţi poliţişti, împreună cu laboratorul criminalistic mobil al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, sub coordonarea procurorului, s-au întors la Bistriţa Bârgăului şi fac cele două percheziţii domiciliare.

Una dintre percheziţii are loc în blocul în care au fost găsiţi bebeluşii morţi, în care locuieşte tatăl femeii suspecte, iar a doua percheziţie are loc în blocul de lângă acesta, unde ar fi locuit în urmă cu câţiva ani femeia pe care anchetatorii o suspectează că şi-ar fi ucis şi abandonat copilaşii.

Din al doilea apartament criminaliştii au ridicat mai multe probe, unul dintre martorii care au asistat la percheziţii declarând presei că ar fi fost găsite obiecte de lenjerie pătate cu sânge.

gandul.info

Categoria: EVENIMENT