PE 17 IULIE, se reia cursa regulată între Ilva Mică și Rodna. Priviți cum arată trenul…

PE 17 IULIE, se reia cursa regulată între Ilva Mică și Rodna. Priviți cum arată trenul…


Reluarea curselor CFR regulate între ILva Mică și Rodna se va face în dimineața zilei de 17 iulie. Astăzi , deputatul Daniel Suciu a participat la un ultim traseu de control, adică ultimul test înaintea primei garnituri care va circula pe această linie.

 

Reamintim faptul că deputatul PSD, Daniel Suciu, este cel care a venit cu inițiativa și a făcut demersuri pentru ca acest tronson de cale ferată să redevină funcțional.

„După 4 ani de la ultima cursă a unui tren prin Sângeorz-Băi, astăzi a revenit! Garnitura de tren ce va opera de la Ilva Mică la Rodna a avut azi ultimul traseu de control, iar din 17 luna aceasta 3 curse vor opera zilnic. Cred că este o mână de ajutor pentru elevii, studenții, turiștii și navetiștii din zonă iar pentru mine o mare mulțumire sufletească, deși unii se îndoiau că trenul va mai circula vreodată în această frumoasă zonă. Le mulțumesc tuturor celor ce s-au implicat în acest demers și vă invit, să circulați cu un tren modern, cum nu a mai fost pe această legătură”, a scris Daniel Suciu pe Facebook.

Categoria: EVENIMENT