PAUL ŞTIR, primarul care nu are nevoie de viceprimar

PAUL ŞTIR, primarul care nu are nevoie de viceprimar

În data de 23 iunie 2016 a avut loc ședința de învestitură a Consiliului Local și a Primarului comunei Căianu Mic, județul Bistrița-Năsăud.

În prezența reprezentanților instituției prefectului, domnul subprefect, Terente Ciui și jurist Dorhoi Ana s-a desfășurat ședința în care s-a luat act de îndeplinirea tuturor condițiilor pentru buna desfășurare a activității consilierilor locali și a primarului Știr Dumitru Paul. Edilul a înregistrat în urma alegerilor din 5 iunie un record județean, fiind reales cu aproape 93% din voturi.

Doresc să mulțumesc pentru tot suportul primit din partea cetățenilor, din partea familiei, din partea soției, a angajațiilor primăriei și a Consiliului Local în ultimii patru ani. Este un moment plin de emoție și mă bucur că putem continua munca în același ritm.”

Aleșii locali au jurat cu mâna pe Biblie și pe Constituția României să respectele legile țării și să își desfășoare mandatul în interesul cetățenilor. La eveniment au participant membrii familiilor celor investiți, angajații primăriei și cetățenii comunei. Viceprimarul comunei nu a fost desemnat de Consiliul Local.

Comuna Căianu Mic a avut parte de o dezvoltare frumoasă în ultimii patru ani fiind condusă de primar Știr Dumitru Paul și a atras fonduri de peste 6 milioane de euro. Cea mai importantă investiție a fost în infrastructura pentru educație iar primarul reales a promis continuarea proiectelor și a investițiilor.

Categoria: Administratie