joi, februarie 27, 2020
2.9 C
Bistrița
More

  Paul Știr face primele demersuri pentru amenajarea unui Parc Industrial la Căianu Mic

  Must Read

  A FOST CONFIRMAT PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

  Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănărăţii, a confirmat miercuri seara că primul caz de infectare...

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca îl peste picior pe Cîțu

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca, are o reacție mai puțin așteptată de cei din PNL în ceea ce...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr, cel care își anunță oficial candidatura pentru un al treilea mandat, spune că multitudinea de investiții făcute în ultimii opt ani au avut și un scop economic.

  Potrivit celor spuse de Știr, unul din obiectivele celui de-al treilea mandat de primar este amenajarea unui Parc Industrial: ” Da, m-am gândit foarte mult cum să fac pentru a aduce aici firme și investitori care să creeze locuri de muncă, așa am ajuns la concluzia că va trebui să amenajez un parc industrial. În acest sens, am identificat și terenul unde vom începe să aducem acolo tot ceea ce înseamnă facilități: apă, canal, rețea electrică, după care vor veni și cei interesați să facă producție”, susține Paul Știr.

  El susține că amenajarea unui asemenea Parc Industrial este un prim pas spre o revitalizare a satului transilvan: ” Eu așa văd că putem salva satul transilvan: apă, canalizare, curent electric, gaze și locuri de muncă pentru săteni, asta pentru ca omul să nu fie nevoit să facă naveta pînă la Dej, Beclean sau Bistrița”, explică Știr.

  ”Parcul Industrial va fi amenjat pentru sătenii din Căianu Mare, Căianu Mic, Ciceu Poieni, Dobric dar, sigur, el va putea deservi și celelalte comune de pe valea Țibleșului : Uriu, Spermezeu și Târlișua. Observ că, nouă, primarilor de la comune ne este frică să vorbim despre Parcuri Industriale, pe care, le asociem unor orașe mari sau foarte mari, dar eu cred că trebuie să avem curaj și să încep să investim și să căutăm investitori pentru un asemenea proiect”, a conchis primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr.

  - Advertisement -

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  - Advertisement -

  Latest News

  A FOST CONFIRMAT PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

  Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănărăţii, a confirmat miercuri seara că primul caz de infectare...

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca îl peste picior pe Cîțu

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca, are o reacție mai puțin așteptată de cei din PNL în ceea ce privește desemnarea lui Florin Cîțu...

  În drum spre anticipate: Florin Cîțu a fost desemnat premier de președintele Klaus Iohannis

  Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat, miercuri seară, după consultările cu partidele, pe cine a desemnat să formeze noul guvern.

  Încă 4 pacienți internați la SJU Bistrița au fost diagnosticați cu gripă de tip A

  Patru pacienți internați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au fost diagnosticați cu gripă. Informașia este confirmată de purtătorul de cuvânt al...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -