Patronul Hotelului ”Diana”, Ionel Rusu a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile. El a fost reținut de polițiști pentru proxenetism.

Patronul Hotelului ”Diana”, Ionel Rusu a fost arestat preventiv  pentru următoarele 30 de zile. El a fost reținut de polițiști  pentru proxenetism.

Patronul Hotelului ”Diana”, Ionel Rusu a fost arestat preventiv  pentru următoarele 30 de zile. El a fost reținut de polițiști  pentru proxenetism.  Până la pronunțarea unei sentințe definitive, Rusu beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Patronul de facto al Hotelului ”Diana”, Ionel Rusu, nevăzător, a fost arestat preventiv,  el fiind prezentat  aseară în fața instanței de către polițiști cu propunere din partea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile. De asemenea, femeia reținută tot ieri împreună cu Ionel Rus a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile.

Ionel Rusu este acuzat de procurori că, în calitate de administrator al Hotelului ”Diana” din Bistrița, ar fi înlesnit practicarea prostituției, prin punerea la dispoziție a camerelor hotelului unor femei care practică prostituția, fără a le înregistra în registrul de evidență a persoanelor cazate. Totodată, în cursul anului 2019, o femeie în vârstă de 55 ani, în calitate de director al aceluiași hotel,  ar fi tolerat și facilitat practicarea prostituției în incinta unității de cazare, în sensul că ar fi instruit recepționerii cu privire la tarifele practicate și nu ar fi denunțat practicarea prostituției în incinta hotelului către autorități.

25 de persoane au fost audiate în acest caz

Perchezițiile au avut loc luni, 18 noiembrie, în urma acestora fiind ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie. Tot la percheziții, au mai fost depistate două persoane care se aflau sub influența substanțelor psihoactive, fapt confirmat în urma testării cu aparatul Drug Test. A fost întocmit dosar penal care a fost înaintat către D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud.

 

 

Categoria: EVENIMENT

Scrie un comentariu

<