Pârtia ”Cocoșul” închisă toată ziua de luni . Ea se redeschide marți. Motivul – relizarea unor lucrări de întreținere

Pârtia ”Cocoșul” închisă toată ziua de luni . Ea se redeschide marți. Motivul – relizarea unor lucrări de întreținere

După doar câteva zile de funcționare și un final de săptămână plin de zăpadă și ideal pentru sporturile de iarnă, pârtia de la delalul Cocoș a fost închisă luni pentru lucrări de refacere și întreținere, la care se adaugă și revizia periodică a telescaunului, revizie obligatorie tot la 10 zile.

Pârtia de schi de pe Dealul Cocoș a fost deschisă publicului pentru acest sezon în data de 9 ianurie 2019. Chiar dacă au mai existat anumite probleme tehnice  legate de starea pârtiei, schiorii bistrițeni au profitat din plin, fiind prezenți în weekend în număr mare pe această pârtie. Cu toate acestea, practicanții de schi –au plâns de faptul că nocturna nu a funcționat în ultimele două zile, ea fiind operabilă abia din 9 ianuarie.

După nici o săptămână de funcționare, PMB a anunțat totuși închiderea pârtiei, motivația fiind următoarea: ” Ca urmare a numărului mare de persoane care au schiat în ultimele zile precum și a temperaturilor ridicate din această noapte, Pârtia Cocoș va fi astăzi închisă pentru a putea realiza lucrările de întreținere și pregătire corespunzătoare, precum și revizia telescaunului, revizie care trebuie făcută odată la 10 zile”. Comunicatul a fost semnat de viceprimarul Cristian Niculae.

Categoria: EVENIMENT