joi, aprilie 2, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  PARLAMENTUL RENAȘTERII NAȚIONALE

  Must Read

  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Se împlinesc astăzi 158 de ani de la Unirea Principatelor Române, moment istoric esențial pentru Marea Unire ce avea să aibă loc la 1 decembrie 1918.

  Ziua de 24 ianuarie 1859 se înscrie în istoria țării noastre ca fiind „Ziua renașterii naționale”, ziua în care interesele politicienilor au cedat voinței poporului.

  În raport de interesele lor de clasă, grupurile sociale de atunci au înțeles în mod diferit conținutul și caracterul Unirii. Așa este și astăzi.

  Toți politicienii vorbesc despre democrație, despre statul unitar, despre statul de drept, dar puțini sunt cei care cred cu adevărat în aceste idealuri și sunt gata de sacrificiu pentru înfăptuirea lor.

  Generația care a înfăptuit Unirea a avut în frunte patrioți înflăcărați, oameni de mare caracter, iubitori de țară și de oameni.

  Progresul intelectual și spiritual nu este posibil dacă nu facem distincția între un ideal, care poate fi sublim, și faptele celor care se declară adepți ai acestuia.

  Parlamentul României a fost numit în multe rânduri „Parlamentul rușinii naționale”. De curând am fost ales deputat în Parlamentul României și îmi doresc mult ca Parlamentul țarii noastre să fie un Parlament al „Renașterii naționale”, un Parlament al „Demnității naționale”. Și cred că sunt mulți alți membri ai Parlamentului României, oameni de bună credință, care au aceeași dorință.

  Vrem vindecarea țării noastre de unele boli pentru ca ea să se poată restabili.

  Să ne păstram tradițiile, dragostea de țară, conștientizarea istoriei, și credința în Dumnezeu. Este momentul să privim în mod responsabil ceea ce se întâmplă în țară și în lume.

  Este momentul să renunțăm la interesele noastre meschine și egoiste, și să fim preocupați de interesele majore ale țării.

  Poporul Român are astăzi, mai mult ca oricând, nevoie de politicieni care nu trăiesc sau nu mor pentru ei înșiși.

  Lucrurile durabile se realizează cu mari sacrificii. Datorăm aceasta

  înaintașilor noștri și copiilor noștri.

  Hai să dăm mână cu mână cei cu inima română…”, pentru un Parlament al Renașterii naționale, pentru un Parlament al Demnității naționale.

   

  Așa să ne ajute Dumnezeu!

   

   

   

  - Advertisement -

  1 COMENTARIU

  1. Bravo copile ! Romania pe primul loc, nu lichelele. Si daca mai faci si cate o lege buna pt. MEDIU cu atat mai bine si pt. tine si pt. noi. Ai grija de PNL ca de se intampla ceva cu el e BAI ! MARE BAI !

  Comments are closed.

  - Advertisement -

  Latest News

  Gabriel Lazany vorbește despre decesul de la Ilva Mică: ” Parcă e o glumă proastă de 1 aprilie , au venit rezultatele, iar pacientul...

  Managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany a ieșit astăzi într-o conferință de presă în curtea spitalului și a vorbit...

  Decesul de la Ilva Mică este confirmat de primarul Aurel Horea. El nu știe dacă e vorba de o moarte cauzată de Covid 19

  Primarul comunei Ilva Mică, Aurel Horia a confirmat faptul că are un deces în comuna pe care o administrează, fiind vorba...

  Paza bună, trece primejdia rea. Primul reportaj de pe granița cu SUCEAVA

  Paza bună trece primejdia rea, spune o vorbă străveche, una mai degrabă moldovenească decât ardelenească. Cum ne „păzim” noi la granița...

  Alte 40 de pachete cu alimente au fost livrate unor bunici de Asociația ”Împarte Bucurie”

  Voluntarii Asociației ”Împarte Bucurie” au ajuns în aceste zile în mai multe localități unde au dus pachete cu alimente și medicamente...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -