PARLAMENTARII PSD BN nu au votat pentru cererile UDMR

PARLAMENTARII PSD BN nu au votat pentru cererile UDMR

Deputatul Daniel Suciu dar şi vicepreşedintele PSD, Doina Pană au postat mai multe mesaje pe reţelele de socializare prin care neagă faptul că ar fi votat ieri niciun fel de modicări pe care UDMR le-ar fi dorit la Legea Administraţiei Publice Locale.

Iată ce a scris Daniel Suciu:

 Fără patimă…mă bucur și am susținut și ieri și azi că cerințele UDMR nu pot fi acceptate. Pentru toți cei care s-au antepronunțat fără să ne cunoască, astăzi au primit răspunsul. Un mare NU compromisului, un mare NU celor care susțineau și ne cereau ce nu poate fi acceptat!Toți din Ardeal am avut aceeași voce!

Doina Pană:

Dragi prieteni,
De cand fac politica, mi s-au pus in carca, nemeritat, multe lucruri. Uneori am ripostat, de cele mai multe ori nu. Am mers pe ideea ca cei care ” au ochi de vazut, vad”
Deja e mult prea mult!
N-am votat ieri nimic, nu votez azi nimic si n-am sa votez NICIODATA ceva care sa aduca atingere tarii mele, poporului meu!!!

Negocierile la sânge între cei de la PSD și UDMR se pare că au picat. Surse politice au precizat că Liviu Dragnea și Kelemen Hunor nu au ajuns la niciun consens pe cele două legi care îi interesează pe maghiari. Se pare că Liviu Dragnea a fost cel care nu a fost de acord cu solicitările UDMR.

Categoria: Politica