PARADA BRĂDUŢILOR: Preşedintele Radu Moldovan şi viceprimarul Cristian Niculae au licitat brăduţul „Produs în BN”

PARADA BRĂDUŢILOR: Preşedintele Radu Moldovan şi viceprimarul Cristian Niculae au licitat brăduţul „Produs în BN”

rrr

Preşedintele CJ BN, Radu Moldovan şi viceprimarul Bistriţei Cristian Niculae au participat în această seară la un eveniment organizat anual organizat de Gabriela Montoiu – PARADA BRĂDUŢILOR, un proiet al Media Prompt Comunication. Au fost scoşi la licitaţie 18 brazi împodobiţăi nde Crăciun, preţurile variind între 600, respectiv 200 de lei. La eveniment au participat şi preşedintele Radu Moldovan dar şi viceprimarul Cristian Niculae. Cei doi au licitat bradul „produs în BN” pentru care au plătit suma de 1.200 de lei, bradul urmâînd să fie donat Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

RADU MOLDOVAN: „ Pe o atmosferă de iarnă autentică am participat la ”Parada brăduților pentru vise împlinite”. Este un proiect al doamnei Gabriela Montoiu, pentru care o apreciez și o felicit! Chiar dacă avem viziuni politice diferite, în astfel de momente merită să fim împreună! Felicitări Gabriela Montoiu și tuturor oamenilor de bine care au venit în această seară pentru a aduce un strop de bucurie pe chipurile unor copilași care au nevoie!

CRISTIAN NICULAE: „ Am răspuns cu drag în această seară invitației doamnei Gabriela Montoiu de a participa la ” Parada brăduților ” , eveniment caritabil organizat cu succes în aer liber , în Piața Mică a orașului nostru .Împreună cu președintele Consiliului Județean , domnul Emil Radu Moldovan , am avut bucuria de a licita brăduțul ” Produs în Bistrița-Năsăud ” împodobit minunat cu podoabe tradiționale , care ne-au dus cu gândul la frumoasele obiceiuri strămoșești . Ornamente din zahăr făcute după o veche rețetă săsească , globuri cu mărgele , ciucuri de pe pieptarul feciorilor năsăudeni , alături de tricolorul românesc au făcut ca acest brăduț să strălucească .
El va face mai frumoase sărbătorile de iarnă unor oameni care din cauza problemelor de sănătate nu se află alături de familiile lor , deoarece va ajunge la Spitalul județean al orașului Bistrița ! Să dea Bunul Dumnezeu sărbători fericite !”.

Banii strânşi în urma licitaţiei vor fi folosiţi în materializarea unor proiecte sociale ale Gabrielei Montoiu.

Categoria: EVENIMENT