OVIDIU CREŢU CANDIDEAZĂ OFICIAL PENTRU UN AL TREILEA MANDAT LA PRIMĂRIA BISTRIŢA

OVIDIU CREŢU CANDIDEAZĂ OFICIAL PENTRU UN AL TREILEA MANDAT LA PRIMĂRIA BISTRIŢA

Primarul Ovidiu Teodor  Creţu ne-a confirmat faptul că şi-a depus la sediul PSD documentele care anunţă intenţia oficială de-a candida pentru un al treilea mandat la primăria Bistriţa. El ne-a spus că această candidatură trebuie validată de Comitetul Executiv  Municipal prezidat de Doina Pană. Potrivit lui Ovidiu Creţu, pentru mandatul 2016-2020, el ar prefera să lucreze cu actualii consilieri municipali social-democraţi, reamintind de Camelia Tabără, Andrei Koszuk, Alexandru Bria sau Constantin Rus.

Nu cred într-o campanie electorală pentru alegerile locale dificilă 

Declaraţia aparţine actualului primar al Bistriţei, Ovidiu Teodor Creţu . El a mai spus că faptele vor vorbi în 2016, iar bistriţenii au la tot pasul termene de comparaţie: Aştept un dialog politic, nu o luptă fără formă şi fond, a conchis primarul Creţu. Fost senator şi prefect al judeţului Bistriţa-Năsăud, actualul primar al Bistriţei, Ovidiu Teodor Creţu, îşi va încerca norocul pentru un al treilea mandat de edil municipal. Creţu susţine că nu are nici un fel de emoţii în ceea ce priveşte campania electorală.

Întrebat dacă îl sperie confruntările cu viitorii contracandidaţi, Creţu a spus următoarele:

Până la această oră, la fotoliul de primar al municipiului Bistriţa nu au fost anunţate foarte multe candidaturi oficiale, una dintre acestea fiind cea a lui Ovidiu Teodor Creţu. În ceea ce priveşte anunţurile neoficiale, liberalii au cei mai mulţi doritori de-a se bate cu Ovidiu Creţu: Alin Seserman, Sorin Hangan sau Ioan Peteleu. De asemenea, sunt aşteptate candidaturi din partea ALDE , a Mişcării Populare sau a Blocului pentru Unitate Naţională.

Categoria: Politica Locala