”Oricine ar candida și ar câștiga alegerile locale în afara mea, are nevoie de ani buni să înțeleagă ce se întâmplă în primărie”- Cristian Niculae

”Oricine ar candida și ar câștiga alegerile locale în afara mea, are nevoie de ani buni  să înțeleagă ce se întâmplă în primărie”- Cristian Niculae

O spune viceprimarul Cristian Niculae, el explicând sub această formă faptul că, pentru implementarea până la final al proiectelor în valoare de 100 de milioane de euro, e nevoie de continuitate la primăria Bistrița. În fapt, Cristian Niculae își anunță, neoficial, candidatura la fotoliul de primar al Bistriței în iunie 2020.

” Am spus-o de mai multe ori că munca în administrația publică locală nu este deloc ușoară, iar la primăria Bistrița, cu siguranță, volumul de muncă este dublu , poate chiar triplu decât la o comună, de exemplu. Așa că o repet: oricare dintre politicienii care va candida și va câștiga alegerile din 2020 în afara de Cristian Niculae, va avea nevoie de cel puțin doi ani, poate trei, pentru a înțelege toate aceste mecanisme ale administrației locale, în speță a municipiului Bistrița”, susține Niculae.

Cristian Niculae mai arată că, el a învațat administrație de la un om priceput, aici fiind vorba de actualul primar Ovidiu Teodor Crețu.

” Eu stau lângă colegul meu Ovidiu Crețu și încă învăț, sunt atent la ceea ce mi se spune. Ceea ce este foarte important este faptul că purtăm foarte multe discuții, că mă ascultă și accept de foarte multe ori, ideile mele. La fel, am realizat și am recunoscut și eu ori de câte ori a avut dreptate. Să știți că am învățat foarte multe lucruri bune despre administrația publică locală de la Ovidiu Teodor Crețu, iar eu consider că acesta este unul din marile avantaje ale mele în fața altor candidați. Știu cu ce se mănâncă administrația publică locală, cum trebuie abordate problemele legate de diferite proiecte europene sau guvernamentale. Eu zic că sunt cel mai bun!”, arată Niculae.

” Ovidiu Crețu mă poate ajuta foarte mult în anii care urmează, electorali, dar nu exclude să mergem mai departe, sigur, într-o formulă nouă, dacă eu ajund primar al Bistriței. Ovidiu Crețu este un om onest, un om care nu minte numai de dragul de-a se face plăcut de alți oameni. Primarul Crețu nu pune pe alții să facă, ceea ce nu poate sau nu vrea el să facă, doar că eu cred ceva foarte special: În administrație sunt și lucruri, proiecte, fapte, care ți le asumi. Vă spun direct că eu intenționez să fac toate acestea”, a conchis Cristian Niculae.

 

 

 

Categoria: EVENIMENT