Opt medalii au adus karateka bârgăuani de la ediția a 15-a a Cupei ”Mickey Mouse”

Opt medalii au adus karateka bârgăuani de la ediția a 15-a a Cupei ”Mickey Mouse”


Primul eveniment sportiv din calendarul competițional al Federației  Romane de Karate WUKF a fost găzduit la finele săptămânii trecute de sala de sport din comuna Florești, județul Cluj. A fost vorba de ediția a 15-a a Cupei ”Mickey Mouse” , competiție la care a participat și clubul ”Karate Tiger” de pe valea Bârgăului, club administrat de antrenorul Vasile Dologa.

La finalul concursului, karateka antrenați de Vasile Dologa au obținut următoarele rezultate: Ancuța Pop, medalia de aur, Alina Monda, bronz, Mitică Guț, bronz, Alexandra Pop, locul 4, David Pop, 2 medalii de bronz și un loc 4 în timp ce Rareș Trif a obținut 2 medalii de aur și un loc 4.

” S-a deschis anul competițional 2018 cu evenimentul sportiv CUPA MICKEY MOUSE 20 01 2018 Floresti Judetul Cluj . La acest eveniment au participat și sportivi de la Karate Tiger din Valea Bârgăului și au obținut un nr de 8 medali. Deși din acest an copii au participat la un nivel mai ridicat ( centura mai mare ) au reușit să se adapteze și să conștientizeze că pentru a obține rezultate este nevoie de multă voință și multă pregatire . Vreau să îi felicit pe toți cei care au participat la competitie ,dar si pe toti ceilalti copii care renunta la calculator în favoarea sănătații lor venind la antrenament. MULTUMIM PRIMARIEI JOSENII BARGAULUI ,SCOLI GIMNAZIALE DAR SI PARINTILOR!”, a scris Vasile Dologa pe pagina sa de socializare.

Precizăm că la această competiție s-au înscris 420 de sportivi.

 

Categoria: Sport