OPERAŢIUNEA „ELIBEREAZĂ VEVERIŢA” a fost fără veveriţă

OPERAŢIUNEA „ELIBEREAZĂ VEVERIŢA” a fost fără veveriţă


Pentru că Margareta este liberă prin parcul municipal, pe masculul dinăuntru l-am botezat Ciobi, doar că în seara eliberării nu era nimeni în volieră, cu atât mai puţin în bufetul gării. Eh, cântece de cătănie din anii 80.

Cert, pe la ora 21:00, în preajma volierei,  nici urmă de „miliţan” comunal, pardon, comunitar, că, sigur, nu dădea bine la câtă presa a fost. Nimeni nu-şi ridică în cap atâta presă… De facto, a fost cam toată presa, cei patru protestatari. Mai puţin Ciobi şi Ovidiu. Ciobi, mult prea stresat de lumini şi microfoane, Ovidiu mai puţin stresat de „România Liberă” şi de liberalii din consiliul local.

Acum nu ştim dacă veveriţa nu fusese eliberată înainte de operaţiunea celor 4, ceea ce, vorba lui Dorin Dobra, iniţiatorul acţiunii, ar fi un câştig pentru veveriţă.

De fapt, câştigaţi am fost toţi cei din presă că o veveriţă ne-a dus în parc la ora 21:00, dar şi bistriţenii care au mai ieşit din letargie, acum, sigur, nu chiar toţi, cîţiva, acolo…

Oricum, lacătul a rămas intact, voliera la locul ei, primăria tot acolo… să sperăm că măcar veveriţa Ciobi e liberă sau liber…

 

Categoria: EVENIMENT