vineri, aprilie 3, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Omul de afaceri Mircea Archiudean a plecat de tot din PER, locul său în CL a fost luat de Virgil Marton

  Must Read

  Decesul numărul 4 în BN: Este sau nu este? Vezi ce s-a întâmplat la Teaca

  Un deces 4 este nu este anunțat oficial dar confirmat din mai multe surse. E vorba de...

  Doina Pană: Deputaţii PNL s-au opus unor proiecte susţinute de toate partidele, în plenul Camerei Deputaţilor

  Deputaţii PNL s-au opus vineri unor proiecte susţinute de toate partidele, în plenul Camerei Deputaţilor, a afirmat...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Plecarea omului de afaceri Mircea Archiudean din rândurile PER și din cele ale consiliului municipal din motive cât se poate de politice, Archiudean reacționând în acest fel la trecerea PER în trena PSD, a adus în consiliul local pe Virgil Marton. Pentru cei nu atât de tineri, Marton a fost vicepreședinte al Gențianei, principalal concurentă a unei alte asociații turistice, ”Yahmala”. Cele două asociații erau foarte cunoscute pentru activitatea lor înainte de 1989, activitate dedicată activităților  de orientare turistică, drumeții montane.

  Virgil Marton a fost validat în consiliul municipal în ultima ședință a acestui for legislativ din 25 aprilie.

  În ceea ce îl privește pe Mircea Archiudean, retragerea sa din politică este una temporară, cu siguranță că se va întoarce, mai ales că se aproape alegerile locale.

  Comunicatul PER: ” În ședința de Consiliu Local de ieri a fost validat mandatul de consilier al Domnului Virgil Marton din partea Partidului Ecologist. Virgil Marton este membru PER din anul 1995, iar din 1997 până în 2003 a condus organizația județeană de tineret a PER Bistrița-Năsăud. Este absolvent a Universității Ioan Ionescu de la Brad din Iași, profilul arhitectură peisagistică. Este membru activ al asociației Gențiana Bistrița 1990, ONG la care a fost și vicepreședinte. Asociația Gențiana este foarte cunoscuta tinerilor din anii 90 mai ales pentru organizarea activităților  de orientare turistică, drumeții montane și acțiuni ecologice, domenii în care Virgil Marton este pasionat, pe lângă fotografia în natură sau de eveniment.

  În consiliul local ecologiștii vor continua să se manifeste așa cum au facut-o întotdeauna urmărind doar servirea intereselor cetățenilor Bistriței și susținerea problematicii privind protecția mediului.

  Demisia Domnului Mircea Archiudean și motivarea acesteia exprimă foarte bine sentimentele ecologiștilor bistrițeni în ceea ce privește strategia PER național pentru alegerile europarlamentare. Îi mulțumim pe această cale pentru tot ceea ce a făcut în ultimii trei ani pentru mișcarea ecologistă bistrițeană, implicarea sa politică și civică având un rol hotărâtor în revenirea ecologiștilor în prim-planul vieții politice locale. Toți cei care i-am fost aproape în calitate de colegi și prieteni îi vom fi în continuare alături în momentul în care va lua o decizie în ceea ce privește parcursul politic viitor.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Decesul numărul 4 în BN: Este sau nu este? Vezi ce s-a întâmplat la Teaca

  Un deces 4 este nu este anunțat oficial dar confirmat din mai multe surse. E vorba de un bărbat de 59 de ani...

  Doina Pană: Deputaţii PNL s-au opus unor proiecte susţinute de toate partidele, în plenul Camerei Deputaţilor

  Deputaţii PNL s-au opus vineri unor proiecte susţinute de toate partidele, în plenul Camerei Deputaţilor, a afirmat deputata PSD Doina Pană.

  Ionuț Simionca, PMP: Astăzi am întins o plasă de siguranță pentru cei afectați economic de pandemia COVID-19

  Măsurile de protejare economică a populației și a firmelor pe care le-am susținut constant de la declanșarea crizei COVID-19 pot fi puse...

  Încă 4 decese. Bilanţul total al deceselor cauzate de COVID-19 ajunge în România la 122.

  Grupul de Comunicare Strategică anunţă că încă patru pacienţi cu COVID-19 au murit. Bilanţul total al deceselor cauzate de COVID-19 ajunge în...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -