Oaspeți polonezi la Herghelia din Beclean

Oaspeți polonezi la Herghelia din Beclean

Prima etapă din Campionatul național de atelaje cu doi cai – Cupa României, a avut  loc la herghelia Beclean în perioada 17-19 mai. Prezentă în orașul de pe malurile Someșului Mare, o delegație poloneză din  regiunea Myślenice (înfrățită cu Becleanul) a vizitat împreună cu primarul Nicolae Moldovan herghelia și a luat parte la competiție.

Nicolae Moldovan:  ”Sunt foarte fericit că am putut să îi însoțesc astăzi pe oaspeții noștri polonezi din regiunea Myślenice (înfrățită cu Becleanul) la etapa I a Campionatului Național de atelaje cu doi cai, eveniment ce s-a desfășurat în acest sfârșit de săptămână la Herghelia Beclean. Elevii și cadrele lor didactice, precum și oficialii din Polonia sunt încântați de orașul nostru și de frumusețile care ne înconjoară și ne-au promis cu toții că ne vor mai vizita în viitor împreună cu familiile lor. Prietenia noastră europeană ne onorează!”.

Prima etapă din Campionatul național de atelaje cu doi cai – Cupa României a avut următorul program:

17 mai- ora 13:00 Proba A. Prezentare și Dresaj

18 mai- ora 11:00 Proba B. Maraton

19 mai- ora 11:00 Proba C. Obstacole/  ora 13:00 – Festivitate de premiere

Competiția este organizată de Federația Ecvestră Română, Regia Națională a Pădurilor Romsilva, Direcția de creștere, exploatare și ameliorare a cabalinelor și Clubul Hipic Romsilva.

 

 

 

 

Categoria: BECLEAN