UN TÂNĂR DE 23 de ani A CĂZUT DE ACOPERIŞUL AMBIENT

UN  TÂNĂR DE 23 de ani A CĂZUT DE ACOPERIŞUL AMBIENT

Un eveniment mai puţin dorit a avut loc cu puţin timp în urmă în zona complexului de magazine AMBIENT. Potrivit unor martori oculari, o persoană ar fi căzut de la înălţime, la faţa locului deplasându-se echipaje ISU de descarcerare şi de intervenţie la înălţime. Din câte se ştie, victima este în stare de inconştienţă.

COMPLETARE

Salvatorii bistrițeni, cu o autospeciala de descarcerare, autospeciala de intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Judetean Bistrita-Nasaud, au acordat asistență medicală unui tânăr, în vârstă de 23 de ani, căzut de pe acoperișul unei clădiri din mun. Bistrița, de la o înălțime de cca. 3 metri.

Accesul către victimă a fost realizat cu scara culisabilă, iar pentru a fi coborât în siguranță a fost necesară intervenția echipajului de salvare de la înalțime. Tânărul era conștient, însă prezenta leziuni și traumatisme la nivelul coloanei vertebrale. Acesta a fost coborât, cu grijă pentru a nu-i agrava leziunile deja suferite și predat echipajului echipajului #SAJBN în vederea transportării la UPU SMURD Bistrița.

Categoria: EVENIMENT