O parte din liberalii bistriţeni salută candidatura lui Ludovic Orban

O parte din liberalii bistriţeni salută candidatura lui Ludovic Orban

Ludovic Orban și-a anunțat luni candidatura la funcția de președinte al Partidului Național Liberal (PNL).

„Am așteptat această reuniune a Biroului Politic al PNL, care dă startul alegerilor interne în partid, pentru a-mi anunța candidatura fermă la funcția de președinte al PNL. (…) Mi-am depus candidatura la funcția de președinte al PNL pentru a oferi partidului din care fac parte caracter și identitate, forță și credibilitate. Ca președinte al PNL, vreau să fiu garantul unității, coeziunii interne a PNL, iar obiectivul meu principal este să transform în bine PNL, astfel încât să putem să câștigăm toate competițiile electorale împotriva PSD”, a spus Orban, la Parlament, unde se desfășoară Biroul Politic Național al liberalilor. El a afirmat că își dorește ca PNL să devină „forța politică dominantă în societatea românească”.

REACŢII LA BISTRIŢA-NĂSĂUD

  1. IOAN TURC: ” Este o veste bună, Orban fiind un vechi liberal, unul dintre politicienii vechi care se identifică cu partidul şi cu spiritul Brătienilor. Sunt sigur că anunţul a ridicat deja temperatura în PNL”
  2. DORIN DOBRA: ” După confirmarea  achitării și în instanța superioară,  Orban a devenir  cel mai credibil candidat pentru președinția PNL și pentru orice evoluții politice într-o viitoare carieră.”

 

Categoria: Politica