O femeie a căzut în rîul Bistriţa. Ea a fost salvată de pompierii de la ISU BN

O femeie a căzut în rîul Bistriţa. Ea a fost salvată de pompierii de la ISU BN

Accidentul s-a produs în această dimineaţă , în apropierea podului Jelnei. La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean dar şi unul de descarcerare. Salvatorii bistriţeni au început căutările femeii căzute în râu.

UP DATE:

Astăzi, în urma unui apel pe numărul unic de urgenţă 112, un echipaj de pompieri de la Detaşamentul de Pompieri Bistriţa și un echipaj de poliție din cadrul Poliţiei municipiului Bistrița au intervenit în sprijinul unui echipaj de la Serviciul de Ambulanta Bistrita-Nasaud, pentru salvarea unei femei în vârstă de 59 de ani, căzută în râul Bistrița.

Din fericire, femeia se află în afara oricărui pericol.

Astăzi, în urma unui apel pe numărul unic de urgenţă 112, un echipaj de pompieri de la Detaşamentul de Pompieri Bistriţa și un echipaj de poliție din cadrul Poliţiei municipiului Bistrița au intervenit în sprijinul unui echipaj de la Serviciul de Ambulanta Bistrita-Nasaud, pentru salvarea unei femei în vârstă de 59 de ani, căzută în râul Bistrița. Din fericire, femeia se află în afara oricărui pericol.#pompierii #poliţia #sajbn

Posted by ISU Bistrița – Năsăud on 28 Ianuarie 2018

 

Categoria: EVENIMENT