O casă a ars la Mijlocenii Bârgăului!!!

O casă a ars la Mijlocenii Bârgăului!!!

Incendiul a izbucnit mult după miezul nopții, flăcările manifestându-se cu violență și amenințând să transforme în cenușă și anexele din jur. După nici 60 de minute de la începerea intervenției pompierilor, incendiul a fost localizat, el fiind lichidat după o oră. În urma incendiului a ars casa în proporție de aproximativ 70% , fără a se extinde la vecinătăți. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Bărbatul, care locuia în imobilul respectiv singur, a reușit să se salveze grație instictului și a cunoștințelor acumulate în timpul satisfacerii serviciului militar într-o unitate de pompieri. Acesta ajunse acasă sâmbătă noaptea destul de târziu de la muncă și nu apucase să se odihnească până în momentul în care simțise fumul.

” Intervenția a durat aproximativ o oră, și a fost dificilă deoarece casa era construită în preponderență din material lemnos și amenința să se extindă la anexa din apropiere. Cauza probabilă este în curs de cercetare”, a conchis purtătorul de cuvânt al ISU BN, Cristina Răcilă.

Categoria: EVENIMENT