O casă a ars în centrul Bistriței, o altă în satul Cepari

O casă a ars în centrul Bistriței, o altă în satul Cepari


O casă nelocuită situată pe strada IL Caragiale din municipiul Bistrița a luat foc în această seară. Din fericire nu sunt victim, doar că o persoana care a suferit un atac de panica,  a primit asistență medicală de la un echipaj SAJ aflat în trecere,  dar a refuzat transportul la UPU Bistrița. Potrivit ISU BN,  pompierii militari au reuşit localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite.

Din primele date, reiese faptul că a ars  o suprafata de aproximativ 50 mp de acoperiș,  respectiv anexe alăturate de 70 – 80 mp.  Au fost direcţionate patru echipaje de pompieri militari,  cu doua autospeciale de stingere,  autospeciala de salvare și intervenție la înălțime  și un echipaj de prim ajutor SMURD. Cauza probabilă va fi stabilită după finalizarea efectivă a intervenţiei.

Tot astăzi, pompierii militari din Năsăud au intervenit la un incendiu izbucnit, în jurul orei 14.00, la o casă din satul Cepari, comuna Dumitra. „Incendiul s-a manifestat în interiorul casei, în două încăperi, pe o suprafață de aproximativ 25 metri pătrați. Intervenţia a avut un grad ridicat de dificultate din cauza faptului că în interior se afla o butelie și riscul producerii unei explozii era ridicat. Din fericire, incendiul a fost lichidat rapid și butelia a fost evacuată în condiții de siguranță. O femeie a suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a făcut cunoscut purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, locotenent Marius Rus.

Categoria: EVENIMENT