Nuntă de 5 stele în familia preşedintelui Radu Moldovan

Nuntă de 5 stele în familia preşedintelui Radu Moldovan

Marsineta Vaida, unul dintre cei mai cunoscuţi notari publici din Bistriţa, îşi uneşte destinele cu Macarie Alexandru Moldovan, într-un eveniment de cinci stele. Cununia religioasă va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00, la Biserica de la Coroana, iar petrecerea va fi găzduită de saloanele Hotelului Metropolis. Cei doi miri au mai fost căsătoriţi, însă emoţiile vor fi la fel de mari pentru că sunt filtrate de maturitatea vârstei.
Naşi vor fi fostul ministru de Interne şi al Transporturilor, clujeanul Ioan Rus şi avocatul Alin Moruţan.

Marsineta Vaida, declarată „Femeie europeană” în 2016, este de loc din Odobeşti (Vrancea), însă adolescenţa şi-a petrecut-o la Câmpia Turzii. După absolvirea Facultăţii de Drept, la Cluj-Napoca, a făcut stagiatura la Bistriţa, fiind notar public din 2000. A locuit şi la Năsăud, de unde este şi fostul soţ, cu care are doi copii, o fată şi un băiat. Marsineta Vaida a fost preşedintele Clubului Rotary Nosa Bistriţa, fiind implicată într-o sumedenie de acte de caritate. Mai nou, aceasta cochetează şi cu politica, participând la Şcoala Politică de Vară a femeilor social-democrate.
Mirele, Alexandru Macarie Moldovan (născut în 1971), cunoscut drept Liu Moldovan, este director general adjunct tehnic la CNCF CFR SA, acesta mai deţinând şi funcţiile de director general şi consilier al directorului general. De profesie inginer, acesta are şi o diplomă de master în sisteme feroviare moderne. Liu Moldovan este fratele preşedintelui Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan. A mai fost căsătorit şi are un copil.
Le dorim o nuntă de vis, petrecere frumoasă, să aibă sănătate şi multe bucurii pe drumul vieţii.

Categoria: Politica Locala