Nu românii sunt cei care decid preşedintele României. Decizia se ia în altă parte. Află cine a spus acest lucru

Nu românii sunt cei care decid preşedintele României. Decizia se ia în altă parte. Află cine a spus acest lucru

Preşedintele interimar al PSD BN, Radu Moldovan a vorbit despre acest lucru în faţa celor peste 400 de tineri social-democraţi convocaţi la conferinţa judeţeană de alegeri. Afirmaţia lui Radu Moldovan a fost făcută în contextul unei analize la rece făcute pe tema pierderii alegerilor prezidenţiale: „ Vinovaţi pentru pierderea alegerilor suntem toţi. Evident că fiecare dintre noi avem o parte mai mare sau mai mică de vină, începând cu el, continuând cu organizaţiile de seniori, cu voi, toţi avem o parte de vină”, spune Moldovan.

Radu Moldovan a lăsat să se înţeleagă faptul că Victor Ponta a pierdut alegerile la masa verde, învingătorul fiind unul cunoscut dinaintea celor două tururi de scrutin: „ Prezidenţialele sunt cele
cele mai complicate alegeri. Cu toate acestea, am din ce în ce mai mult senzaţia că noi, oamenii de aici din România nu contăm la aceste alegeri. Am din ce în ce mai mult această senzaţie, sper să fie doar senzaţia mea proprie, dar am senzaţia că această decizie se ia în altă parte, nu în România şi că nu noi decidem cine este preşedintele României. Dar e o senzaţia a mea şi sper să nu fie o realitate, pentru că ar fi foarte rău pentru România”, a explicat liderul PSD BN.
Declaraţia lui Radu Moldovan nu vine decât să confirme unele teorii ale conspiraţiei care susţineau înainte de alegerile prezidenţiale că Iohannis este alesul Berlinului şi Washingtonului, acelaşi lucru întâmplându-se şi în 2004, la înfrângerea lui Adrian Năstase de către Traian Băsescu.

Categoria: Politica