Nu credeți tovarășe Crețu că data de 24 ianuarie 2018 era mult mai potrivită pentru deschiderea pârtiei de pe dealul Cocoș

Nu credeți tovarășe Crețu că data de 24 ianuarie 2018  era mult mai potrivită pentru deschiderea pârtiei de pe dealul Cocoș

E greu să-ți imaginezi că după 27 de ani de libertate și democrație mai există oameni cu o nostalgie exacerbată față de comunism, față de dictatură, față de dictatori.

Și totuși există! Unul dintre ei se numește Ovidiu Teodor Crețu. Este primarul Bistriței, în al zecelea an de domnie, an în care odiosul dictator Ceaușescu, care a înfometat și a batjocorit acest popor zeci de ani pentru a-și satisface fanteziile megalomanice, ar fi împlinit 100 de ani. Chiar astăzi, 26 ianuarie 2018!

Iată că acest personaj pe nume Crețu, un vrednic urmaș de-al lui Ceaușescu, atât în spirit cât și în gândire, s-a scobit în creier și a hotărât să marcheze pentru veșnicie această zi, ca să-și amintească de ziua dictatorului. Nu oricum, ci prin deschiderea oficială a unui obiectiv de investiții, pârtia Cocoș, care i-a costat pe bistrițeni peste patru milioane de euro. Scump cadou, nu? Dar în mintea lui Crețu, dictatorul merită.

Nu credeți tovarășe Crețu că data de 24 ianuarie 2018 de exemplu, era mult mai potrivită pentru deschiderea acestui obiectiv? Era o zi simbolică pentru români și nu una pentru nostalgicii comuniști, așa cum este cea de azi.

Această “inaugurare” este o jignire profundă adusă bistrițenilor și celor care au suferit în comunism, este un afront adus oamenilor care blamează comunismul. Așa cum tot o jignire profundă tovarășe Crețu, este și faptul că afișați public, fără nici cea mai vagă urmă de bun simț, apartenența la sinistrul Partid Comunist Român, partidul unic care a instaurat dictatura în România pentru mai bine de 40 de ani.

Apropo tovarășe Crețu! Mai scobiți-vă puțin în minte și marcați cu ceva și ziua de 5 martie. Știți ce însemnătate are ziua respectivă, nu? Vă spun eu dacă nu vă aduceți aminte de la școala de partid. În 5 martie 2018 se împlinesc 65 de ani de la moartea de data aceasta, a unui alt odios dictator comunist, Iosif Vissarionovici Stalin, al cărui stil de conducere îl împărtășiți și-l practicați.

O fi o simplă coincidență că v-ați născut în același an în care Stalin a murit? O fi tot o coincidență că v-ați născut doar cu câteva de zile înainte de moartea sa?! Eu zic că nu și oricum, ceea ce ați făcut astăzi este rușinos!

PS: Să nu credeți cumva că l-am făcut eu pe Crețu comunist. A fost și este. CV-ul său stă mărturie: http://www.primariabistrita.ro/portal/bistrita/portal.nsf/08A7578BA0475E95C2257361003892B5/$FILE/CV.pdf

 

Categoria: ANALIZE-COMENTARII