Noua primărie din Teaca a fost inaugurată în prezenţa lui Liviu Dragnea

Noua primărie din Teaca a fost inaugurată în prezenţa lui Liviu Dragnea

Complexă şi funcţională, bine departajată, noua clădire care adăposteşte primăria din Teaca a fost astăzi inaugurată în prezenţa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea şi a secretarului general, Marian Neacşu.

t1

La evenimentul care a avut loc în această dimineaţă, au mai fost prezenţi toţi parlamentarii PSD de Bistriţa-Năsăud, preşedintele Radu Moldovan, primarii din Beclean, Năsăud, Prundu Bârgăului, dar şi secretarul general al PSD BN, Romeo Florian.

„Am ţinut ca această inaugurare să se facă în prezenţa „artizanului” acestei investiţii. Fondurile au fost alocate atunci când Liviu Dragnea era ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, în baza OG 28/2013. Este o investiţie de aproximativ 2 milioane lei + TVA. Practic, fosta clădire a fost reabilitată în pondere de peste 95%. În ceea ce priveşte mobilierul, folosim atât pe cel vechi, dar am făcut şi câteva achiziţii”, a spus  primarul comunei Teaca, Iustinian Muntean.

 

Atât Liviu Dragnea dar şi Radu Moldovan au vorbit despre importanţa unor asemenea investiţii, extreme de importante pentru bunul mers al lucrurilor în orice Unitatea Adminstrativ-Teritorială.

Categoria: Administratie