NOUA GRĂDINIŢĂ DIN PRUNDU BÂRGĂULUI A FOST DATĂ ÎN FOLOSINŢĂ

NOUA GRĂDINIŢĂ DIN PRUNDU BÂRGĂULUI A FOST DATĂ ÎN FOLOSINŢĂ

Noua grădiniţă din comuna Prundu Bârgăului a fost dată deja în folosinţă, capacitatea fiind de 120 de locuri. Imobilul cuprinde, pe lângă sălile de grupă şi vestiare, băi cu duşuri, spaţii administrative. „Grădiniţa, în formă de octogon, este amplasată la intrarea spre Bistriţa Bârgăului. Va fi o grădiniţă cu program normal. Finanţarea a fost asigurată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, în baza OG 28/2013. Pentru că proiectul era făcut încă înainte de apariţia noilor norme ISU, pentru modificările suplimentare costurile sunt suportate de la bugetul local”, a menţionat edilul comunei.

DORU CRIŞAN, PRIMAR : ” Cu mare bucurie și uimire dar și nerăbdare și reacții care meritau a fi imortalizate au pășit luni dimineață copiii care frecventează programul grădiniței din Prundu Bîrgăului în noua locație. Aici vor beneficia de condiții net superioare de confort față de vechea clădire, spațiu mai generos pentru fiecare grupă, fiecare cu baie proprie, sala de festivități, sală profesorală, încăperi pentru activități specializate -logopedie, psihologie precum și un grad superior de siguranță.
Sperăm că activitatea celor mai mici din membrii comunei noastre precum și a educatorilor lor sa se desfășoare doar cu zâmbetul pe buze, așa cum i-am văzut astăzi!”.

Acest proiect a fost finanţat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice care  a alocat 491.000 lei .

Categoria: EVENIMENT