NOILE CONSILII LOCALE se vor constitui între 21 şi 26 iunie

NOILE CONSILII LOCALE se vor constitui între 21 şi 26 iunie

 
Instalarea primarilor şi constituirea noilor consilii locale din cele 62 de unităţi administrativ-teritoriale ale judeţului Bistriţa-Năsăud ar putea avea loc în perioada 21-26 iunie. Prefectul Ovidiu Frenţ ne-a spus că la nivel naţional încă nu au depus rapoartele de venituri şi cheltuieli PNL şi ALDE.
Constituirea consiliilor locale şi instalarea primarilor aleşi sau realeşi la scrutinul din 5 iunie se face în termen  de 20 de zile de la data desfăşurării alegerilor locale. Cu toate acestea, legea administraţiei publice locale spune că validarea mandatelor aleşilor locali se va putea face doar în condiţiile în care raportul detaliat al veniturilor şi cheltuielilor electorale pentru fiecare partid politic a fost depus în condiţiile impuse de lege. Acelaşi lucru îl susţine şi prefectul de Bistriţa-Năsăud, Ovidiu Frenţ

 

Potrivit prefectului Ovidiu Frenţ, Instalarea primarilor şi constituirea noilor consilii locale din cele 62 de unităţi administrativ-teritoriale ale judeţului Bistriţa-Năsăud ar putea avea loc în perioada 21-26 iunie.

Categoria: Administratie