Nicolae Moldovan: Este o sărbătoare importantă pentru noi, iar anul acesta sunt bucuros că de Zilele Orașului am finalizat Campusul Școlar de la Colegiul Național „Petru Rareș”

Nicolae Moldovan: Este o sărbătoare importantă pentru noi, iar anul acesta sunt bucuros că de Zilele Orașului am finalizat Campusul Școlar de la Colegiul Național „Petru Rareș”

Becleanul este în sărbătoare de astăzi și până duminică, programul pregătit pentru beclenari şi oaspeţii acestora fiind unul cât se poate de diversificat.

Astăzi, la Primăria Beclean, s-a desfășurat ceremonia de deschidere a ”Zilelor Becleanului”, de la care nu au lipsit Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, vicepreședinții CJ – Ioan Țintean și Alexandru Pugna, prefectul Ovidiu Frenț, deputații Doina Pană, Daniel Suciu, Stelian Dolha, senatorul Ioan Deneș etc. Totodată, la eveniment a luat parte și o delegație din județul Myslenice din Polonia.

NICOLAE MOLDOVAN: „ Este o sărbătoare importantă pentru noi, iar anul acesta sunt bucuros că de Zilele Orașului am finalizat Campusul Școlar de la Colegiul Național „Petru Rareș”, un campus care arată așa cum mi-aș fi dorit încă de când eram copil și elev la liceu. Este o sărbătoare plină de emoție pentru noi toți și vreau să vă mulțumesc vouă, beclenarilor, pentru toată înțelegerea pe care ați avut-o în tot acest timp.
Vreau să vă prezint cea mai grea investiție, dar cea mai grăitoare care va forma generațiile care vor veni. Acest 18.08.2016 va intra în istoria Becleanului. Orice aș spune, cuvintele nu își au niciun rost.

Vă mulțumesc! La mulți ani, Beclean!

RADU MOLDOVAN: „ În această după-amiază am avut bucuria să dau startul alături de bunul meu prieten, Primarul Orașului Beclean, Nicolae Moldovan, la Zilele Orașului Beclean!

De când Nicu este primarul acestui oraș, parcă în fiecare zi este ceva bun care se întâmplă aici, motiv pentru care vreau să îl felicit pe Nicu, echipa sa și întreaga comunitate, care este una unită și orientată spre viitor.

Mare mi-a fost bucuria când am putut să văd un proiect al viitorului, Extinderea și modernizarea Campusului Școlar al Colegiului Național Petru Rareș din Beclean, la final! Datorită sprijinului substanțial al fostului Guvern condus de o majoritate PSD, în urmă cu aproximativ 3 ani a început această investiție de peste 7 milioane de euro, finanțată majoritar din fonduri europene.

Nicu, te felicit pentru tot ce faci și pentru ce vei face pentru oamenii din Beclean și pentru județul nostru și de acum înainte! Copiii din Beclean și din împrejurimi au condiții la fel sau poate mai bune decât cei care urmează un liceu în marile orașe,iar acest lucru ți se datorează într-o mare măsură!

La mulți ani Beclean la 781 de ani de la atestare! La mulți ani beclenari de pretutindeni!

Categoria: BECLEAN